Bedrijfsdocu (6:54): Chinese Geneeswijzen

Bedrijfsdocu van de Praktijk voor de Traditionele Chinese Geneeswijzen Jan Elferink.

Een portret van acupuncturist en kruidendeskundige Jan Elferink en acupuncturist Carla Oostveen die vertellen over de Chinese Geneeswijzen.

Het is mijn doel om in bedrijfsdocumentaires naar voren te brengen waar mensen echt voor staan en in geloven. Dat het een echt verhaal is. Geen flitsen beelden en snelle overgangen, maar een echt portret, zodat je kunt zien wie mensen nu echt zijn. Wat mensen drijft en dat je ze daarom leert kennen en geïnspireerd wordt. 

Tijdens het maken van deze film werd ik ontzettend geboeid over de Chinese zienswijze en het doel van Jan en Carla om de westerse en oosterse geneeswijzen nog meer met elkaar samen te laten werken. Om zo de wereld mooier te maken en de mensen nog beter te kunnen helpen.

Bedrijfsdocu van de Praktijk voor de Traditionele Chinese Geneeswijzen Jan Elferink. Een portret van acupuncturist en kruidendeskundige Jan Elferink en acupuncturist Carla Oostveen die vertellen over de Chinese Geneeswijzen.
Korte film over het feit dat je eigenlijk nooit weet wat er in iemands hoofd omgaat en je weet ook nooit wat het doet kenteren.
Het is heel makkelijk om te oordelen. De beste stuurlui staan altijd aan wal. Maar stel nou dat alles wat jij vindt ook echt uitkomt? Stel dat jij de wereld creëert, wat dan?
0 reacties

Laat jouw reactie achter