Gedicht: ‘Van niets naar iets’

Ik vind het altijd mooi om te bedenken dat alles om me heen bedacht is. Iemand heeft een idee gekregen en dat tot uiting gebracht in een vorm. Dit kan zijn een film, schilderij of boek of in een gebouw, apparaat of muziekstuk. Alles is bedacht. Maar pas op het moment dat je met een idee wat gaat doen dan wordt het wat. Ik kan me alleen maar voorstellen hoeveel ideeën er nog meer zijn die aan het wachten zijn tot ze ook worden gecreëerd. Ik heb daar in het artikel: ‘Gun de wereld jouw idee‘, meer over geschreven.
(De tekst gaat onder de afbeelding verder).

Gedicht: 'Van niets naar iets'

Eerst was er niets
Tot jij
Idee
Creatie
Vorm
Toen was er iets

 

Alles is er al
Maar eerst was er niets
Tot jij

Toen kwam zomaar uit niets
De mogelijkheid
Van iets

Bedrijfsdocu van de Praktijk voor de Traditionele Chinese Geneeswijzen Jan Elferink. Een portret van acupuncturist en kruidendeskundige Jan Elferink en acupuncturist Carla Oostveen die vertellen over de Chinese Geneeswijzen.
Korte film over het feit dat je eigenlijk nooit weet wat er in iemands hoofd omgaat en je weet ook nooit wat het doet kenteren.
Het is heel makkelijk om te oordelen. De beste stuurlui staan altijd aan wal. Maar stel nou dat alles wat jij vindt ook echt uitkomt? Stel dat jij de wereld creëert, wat dan?

Nieuwsbrief ontvangen?

Krijg inspiratie over het vergroten van je creatiekracht en het vormen van je eigen visie!

0 reacties

Laat jouw reactie achter