Korte film (5:55): Kentering

Kentering

Deze film heb ik samen met een team van 19 personen gemaakt in opdracht van het 48 Hour Film Project in Amsterdam. Wat doet het met je als je iemand hebt verloren? 

Ik wilde laten zien dat je altijd wordt beïnvloedt door alles wat er om je heen gebeurd. Je schakelt bewust of onbewust terug in het verleden door bepaalde gebeurtenissen. Deze film laat zien wat het met deze hoofdpersoon doet. Een korte blik in zijn hoofd. Even in zijn eigen wereld tot het moment dat je weer terugkomt. Dat het gevoel weer kentert. 

 

Bedrijfsdocu van de Praktijk voor de Traditionele Chinese Geneeswijzen Jan Elferink. Een portret van acupuncturist en kruidendeskundige Jan Elferink en acupuncturist Carla Oostveen die vertellen over de Chinese Geneeswijzen.
Korte film over het feit dat je eigenlijk nooit weet wat er in iemands hoofd omgaat en je weet ook nooit wat het doet kenteren.
Het is heel makkelijk om te oordelen. De beste stuurlui staan altijd aan wal. Maar stel nou dat alles wat jij vindt ook echt uitkomt? Stel dat jij de wereld creëert, wat dan?
1 reactie

Laat jouw reactie achter