Privacy Statement

Voor mij (Nicole Harbers) is uw privacy heel belangrijk. Daarom deel ik hieronder mijn beleid om uw persoonsgegevens zorgvuldig en vertrouwelijk te behandelen. Uw persoonsgegevens worden uitsluitend in overeenstemming met de geldende wetgeving op dit gebied verwerkt. In dit Privacy Statement kunt u teruglezen welke persoonsgegevens verzameld en verwerkt worden en van welke rechten u gebruik kan maken.

Over Nicole Harbers
Ik ben met mijn bedrijf: ‘Nicole Harbers’ gevestigd aan Thorbeckestraat 50-2, 6828 TX Arnhem en geregistreerd bij de KVK onder nummer: 63020750. De eenmanszaak: Nicole Harbers (hierna: Nicole genoemd) is verantwoordelijk voor de verwerking van persoonsgegevens zoals weergegeven in deze privacyverklaring. U kunt contact opnemen met mij via: Info@nicoleharbers.com

Algemene Verordening Gegevensbescherming

Op 25 mei 2018 treedt de Algemene Verordening Persoonsgegevens (hierna: AVG) in werking. Ik dien met dit bedrijf in overeenstemming met deze verordening te opereren. De Autoriteit Persoonsgegevens (hierna: Autoriteit) ziet toe op de naleving van de AVG. Bij de Autoriteit kunt u terecht voor meer algemene informatie over de AVG en het indienen van klachten ten aanzien van inbreuken op uw privacy. Meer informatie over de Autoriteit kunt vinden op: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl.
Deze verklaring is uitsluitend van toepassing op de diensten van Nicole Harbers. Wees je er dus bewust van dat ik met mijn bedrijf niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van eventuele genoemde andere organisaties op deze website.

Persoonsgegevens

Ik gebruik de door u verstrekte persoonsgegevens om mijn diensten en bedrijfsvoering van Nicole Harbers zo goed mogelijk te kunnen leveren.

Onder de diensten, zoals vermeldt op de website van Nicole Harbers (www.nicoleharbers.com) (hierna: website) en/of de sociale mediakanalen: Facebook: (www.facebook.com/dekunstvandoen) (hierna: Facebookpagina), Instagram: (www.instagram.com/dekunstvandoen) (hierna: Instagram), LinkedIN, YouTube (https://www.youtube.com/user/Nicoleharbers) (hierna: YouTube) en/of via e-mail (info@nicoleharbers.com) (hierna: e-mail), wordt o.a. verstaan: alle (online) trainingen, workshops, events, artikelen, blogs, filmpjes, geluidsbestanden, brainstorms en mastermind sessies.

Onder bedrijfsvoering wordt o.a. verstaan: het voeren van een verkoopadministratie via Jortt (hierna: administratie), het plaatsen van bestellingen via de website, de verkoop en levering van producten en diensten door Nicole Harbers, de opbouw en beheer van een bestand van klanten en geinteresseerden via e-mailmarktingprogramma: Active Campaign (hierna: AC), het versturen van nieuwsbrieven via e-mail en AC, het voeren van persoonlijke emailcorrespondentie (bijvoorbeeld emailcorrespondentie over een door u gestelde vraag, of een geplaatste bestelling) via e-mail en/of AC, het versturen van (gepersonaliseerde) promotionele berichten en advertenties via e-mail en/of AC en sociale media (zoals Facebook of Instagram).

De persoonsgegevens worden verzameld via:

o Opt-in formulieren via sociale mediakanalen of op de website
o Het contactformulier op de website
o De reacties onder artikelen
o De reacties onder Facebookposts
o Recensies op de Facebookpagina en via de e-mail
o E-mail, SMS, What’s App, brief en Telefonisch
o Google Analytics
o Cookies (zie voor meer informatie ‘Cookies’ hieronder)

Uw gegevens zijn alleen beschikbaar voor mij en voor iedereen die nu in de toekomst in mijn bedrijf: Nicole Harbers werkt. Alleen als dat voortvloeit uit de wet, worden zonder uw expliciete toestemming geen persoonsgegevens aan derden verstrekt.

Verwerking persoonsgegevens
– (Bedrijfs)Voornaam en achternaam
– E-mailadres
– Adres (alleen indien noodzakelijk voor levering producten)
– Telefoonnummer (alleen als u deelneemt aan live trainingen of events)
– IBAN en BIC (alleen bij aankopen)
– Recensies en/of reacties via sociale media of e-mail.
– Cookies (zie voor meer informatie ‘Cookies’ hieronder)

Opslag persoonsgegevens
Uw persoonsgegevens worden opgeslagen op servers van mailingprovider ActiveCampaign. De servers van ActiveCampaign bevinden zich in de Verenigde Staten. Uw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Verenigde Staten. De doorgifte van deze gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. De privacy policy van ActiveCampaign kunt u hier vinden.
Indien u een aankoop heeft gedaan, worden uw gegegevens beveiligd via Jetpack Privacy Center in WordPress (zie hier de privacy statement) en Mollie (zie hier de privacy verklaring). En kunnen uw persoonsgegevens opgeslagen worden in het beveiligde account van Nicole Harbers in Jortt (zie hier de privacy statement). Eens per half jaar wordt er een back-up gemaakt van alle verkoopdata (inclusief persoonsgegevens) via de server van Fiascode (zie hier de privacyverklaring).
De website content is goed beveiligd door middel van SSL encryptie. Deze veiligheidsversleuteling is te herkennen aan het gebruik van ‘https’ in de adresbalk van uw webbrowser en een sleutelvormig icoontje.

Duur opslag gegevens
Uw gegevens worden niet langer bewaard, dan voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer u zich uitschrijft voor een specifieke nieuwsbrief, wordt u op een uitschrijflijst gezet. U wordt dan NIET meer gemaild voor die specifieke nieuwsbrief. U blijft nog maximaal een jaar in het systeem staan tot ik de uitschrijflijst van een jaar volledig verwijderd heeft.
Wanneer u klant bent, worden de facturen met uw gegevens bewaard volgens een wettelijk verplicht gestelde bewaartermijn in de beveiligde omgeving van Dropbox (zie hier de privacy statement) (bijvoorbeeld om aan de boekhoudverplichtingen voor de verkoopadministratie te kunnen voldoen). Daarna worden ze verwijderd.

Persoonsgegevens die vermeld staan bij commentaren die door u op de Website of sociale media kanalen zijn geplaatst, blijven voor onbepaalde tijd staan, tenzij u mij via info@nicoleharbers.com expliciet verzoekt tot het verwijderen van het commentaar of een post. De procedure voor het verwijderen van uw persoonsgegevens staat hieronder beschreven.
De bovenstaande termijnen gelden, tenzij er verdere wettelijke verplichtingen bestaan die verlangen dat gegevens langer bewaard worden en/of beschikbaar blijven.

Cookies

Voor een zo goed mogelijke werking van deze Website en om de inhoud van advertenties af te stemmen op uw voorkeuren worden cookies gebruikt. Een cookie is een klein bestandje dat door de website wordt meegestuurd en door uw browser op het apparaat waar u de website mee bezoekt wordt geplaatst. De informatie die in de cookie is opgeslagen kan naar de website teruggestuurd worden, wanneer u de website opnieuw bezoekt. Meer informatie over cookies kunt u vinden op de website van ConsuWijzer.

Advertentiecookies
Alleen met uw actieve toestemming via de website worden de cookies van Facebook (Facebook Pixel) gebruikt om advertenties beschikbaar te stellen. Deze cookies zorgen ervoor dat voor u relevante advertenties worden weergegeven.

Google Analytics

Via Google Analytics worden er gebruikersanalyses verzameld. Met deze informatie kan de website steeds verder verbeterd worden voor de gebruikers. Bij gebruik van de website worden er daarom analytische cookies van Google op uw apparaat geplaatst. De informatie wordt zo goed mogelijk geanonimiseerd. Uw IP-adres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. Met Google Analytics kan uw surfgedrag daarom niet worden gezien. Meer informatie over het beleid van Google Analytics kunt u hier vinden.

Social media
U hebt de mogelijkheid om de content van de website te delen via social media (zoals: Facebook, Instagram, YouTube en LinkedIn). Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke social media-kanalen om te weten hoe zij met uw privacy omgaan.

Uitschakelen en verwijderen
Wilt u de cookies uitschakelen of verwijderen? Dit kunt u doen via uw browserinstellingen. Gebruik eventueel de help-functie van uw browser om te achterhalen hoe u dit kunt doen. Via de website Your Online Choices kunt u meer uitleg vinden over hoe u cookies uit kunt schakelen.

Links

Op de website kunt u links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken gaat u naar een website buiten www.nicoleharbers.com. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijs ik hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website.

Recht op inzage, rectificatie of verwijderen van de persoonsgegevens

U kunt bij mij opvragen welke persoonsgegevens van u in de database staan en deze, bij eventuele onjuistheden, laten wijzigen door een email te sturen naar info@nicoleharbers.com. Ook kan u via hetzelfde e-mailadres aangegeven dat u uw gegevens wilt wissen. Hiervoor hoeft u geen reden aan te geven. Ik honoreer binnen 30 dagen uw verzoek (tenzij wettelijk anders bepaald, bijvoorbeeld bij facturen).

Intrekken toestemming

Mocht u toestemming hebben gegeven voor het gebruik van uw persoonsgegevens door Nicole Harbers en wilt u die toestemming (gedeeltelijk) intrekken, stuur dan een email naar info@nicoleharbers.com. Dit kan u op elk moment doen, zonder dat u hier een reden voor op hoeft te geven.

Wijzigingen in het Privacy Statement

Ik behoud me het recht toe om dit Privacy Statement van tijd tot tijd te wijzigen. De meest recente versie van het Privacy Statement is beschikbaar via de Website

Klachten

Mocht u klachten hebben over de manier waarop ik (Nicole Harbers) omga met uw persoonsgegevens, dan kunt u contact met mij opnemen via info@nicoleharbers.com. Ik zal proberen deze klacht zo snel mogelijk op te lossen. Daarnaast heeft u het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Zie voor meer informatie: www.autoriteitpersoonsgegevens.nl

Dit privacy beleid is voor het laatst bijgewerkt op 24 mei 2018

P.s. Lees ook de Algemene Voorwaarden van Nicole.