Workshop: 'Creëer je MOODBOARD voor 2020!'

Een beeld zegt meer dan duizend woorden. Het is januari én het begin van een nieuw decennium! Hoe waren de afgelopen jaren voor jou? Had je mooie doelen gezet en zijn deze ook uitgekomen? Of had je hier niet bewust over nagedacht en had je dit achteraf wel willen doen.  Hoe zou het zijn om 2020 goed te beginnen. Om te dromen en te visualiseren wat je wilt in dit jaar en misschien wel dit decennium.  Zodat je een beeld krijgt van wat je eigenlijk wilt. Een beeld zegt meer dan duizend woorden en brengt een gevoel over. In je hersenen is het dan alsof je het al hebt. Het geeft je inspiratie en vertrouwen. In deze workshop moodboard maken gaan we jouw verlangens omzetten in een prachtig moodboard. Hoe zou jij dit jaar willen beleven? We gaan ons lekker creatief uitleven op papier!

Jan
24
icon
19:00-21:00
icon
Cultureel Centrum Den Diek
icon
15,00
icon
Jouw doelen concreet op je eigen doelenposter
icon
Een tof moodboard
icon
2x koffie of thee
icon
Onbeperkt lekkere hapjes
icon
Verdiepende visualisatie meditatie

Zie het zo voor je:

✤ Allemaal creatieve en geïnspireerde mensen die in een gezellig kleine groep aan een tafel zitten om daar creatief en individueel bezig te zijn met je eigen doelen en wat je nou precies wilt. ✤ Tijdschriften en jouw ‘persoonlijke board’ op elke tafel met alle benodigde middelen om volledig jouw doelen visueel te kunnen maken. ✤ Een visualisatie mediatie die je mee gaat nemen in je dromen. ✤ Allerlei lekkernijen op tafel die je heerlijk kunt proeven onder het genot van koffie of thee ✤ Volop de sfeer van gezelligheid, creativiteit en gericht bezig zijn met wat jij nu echt wilt in 2020.

Geef je hier op:

Wil je ook graag meedoen aan deze workshop? Schrijf je dan hier in! Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.

Het programma

19:00-19:15: Inloop

We starten deze workshop heel gemoedelijk met een lekkere kop koffie of thee met wat lekkers. 

19:15-19:30: Ontspannende visualisatie meditatie

Het is nu tijd voor een verdiepende visualisatie meditatie. Je wordt helemaal meegenomen in een wereld van onbeperkte mogelijkheden om jou uit je hoofd te krijgen en in je gevoel. Je gaat zo helemaal intunen op datgene wat jij nou écht wilt in 2020.

19:30-19:50: Opschrijven inzichten

Je gaat nu in kleine groepjes van 2 of 3 personen leuke vragen beantwoorden over het afgelopen jaar. Je gaat tijd maken om gericht even te overdenken hoe je afgelopen jaar was en je krijgt alle tijd om dit met z’n tweeën of drieën te bespreken en op te schrijven. 

19:50-20:00: Pauze

Alle tijd om rustig even koffie en thee te drinken met elkaar en even los te komen van alle opgedane inzichten en beelden.

20:00-21:00: Creëer je moodboard

Met deze inzichten ga je aan de slag met je moodboard. Wat past er nou écht bij dat gevoel dat deze meditatie bij jou heeft opgeroepen?

Waarmee ga je naar huis?

✤ Jouw persoonlijke moodboard met doelen op jouw manier verbeeldt! ✤ Een terugblik op afgelopen jaar ✤ Een duidelijk beeld met vertrouwen hoe jij wilt dat aankomend jaar gaat ✤ De motivatie en positieve spirit om het nieuwe jaar in te gaan ✤ Een creatieve avond waar je veel leuke mensen hebt leren kennen

“Verbeelding zorgt ervoor dat je hersenen denken dat je iets al hebt behaald. Je raakt gewend aan je plan en dat zorgt ervoor dat jij makkelijker toe kan werken naar je doelen!”

Doe je mee?

Wil je ook graag meedoen aan deze workshop? Schrijf je dan hier in. Er zijn maximaal 10 plekken beschikbaar.